Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation 3 vs. Xbox 360

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co lepiej kupić 

PS 3 superslim 12 gb ( nówka )  czy xbox slim 4 gb ( nówka ) 

która konsola   szybko się psuje ( od razu mówie że ja  dbam o  takie rzeczy   )

Pady nie grają roli  bo na tych  i na tych mi się dobrze gra 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kup tą konsolą, która według Ciebie posiada ciekawsze tytuły ekskluzywne.

Niczym więcej nie ma sensu się sugerować, w obu przypadkach i tak będziesz musiał sobie dokupić dysk twardy bo zarówno 4GB i 12GB, to śmiesznie niska pojemność.

Jeśli chodzi o drugą część pytania, to wszystko zależy od tego czy dbasz o sprzęt czy nie. Jeśli konsola nie będzie stała w zakurzonym pomieszczeniu oraz nie będzie leżała/stała zabudowana, to posłuży Ci przez lata.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To wiadomo że będę dbał ale teraz pytanie ps3 v xbox   ,  i tak kupuje konsole do paru gier  gta5, fifa street/fifa 14, bf4, i MW ,

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To wiadomo że będę dbał ale teraz pytanie ps3 v xbox   ,  i tak kupuje konsole do paru gier  gta5, fifa street/fifa 14, bf4, i MW ,

GTA V na 12gb ani 4gb nie uciągnie Ci, nie lepiej było by kupić np ps3 ss 500gb?

Mam PS3 ss i nie narzekam na gta v, fife. W GTA v singleplayer czasami mi zacinało konsolę, ale później po paru aktualizacjach gta v nie widziałem ani jednej ścinki. W fifie przegrałem sporo meczów, raczej więcej niż tysiąc.. rozłączyło może 20 razy ( z czego 15 z powodu używania internetu na innych urządzeniach - 4 więc mogło tak być )

Opublikowano

Dysk sobie na pewno dokupie , wiem że do super slima można zwykły dysk podpiąć np 500gb    , slima zbyt nie chce  , wiem że w xboxie pady lepsze tylko myślę dalej nad ps3 ss a xbox slim  , nie chodzi  mi oto która konsola ma lepsze multi . A wy co wybraliście by ps3 ss czy xbox360 slim?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pad zawsze możesz kupić jakiś podobny do tego z xboxa. Ja bym wybrał PS3 SS, nawet tak kiedyś tam wybrałem. ;)

Opublikowano

Tak, b. dobrze. Mam tam trochę gier, do tego pościągałem kilka F2P, które możesz sobie ściągnąć za darmo z PSS. Wszystko ładnie. ;)

Opublikowano

ja tam wzialem xboxa fajny przyjazny system jak dla mnie lepszy ;P ale wybor nalezy do ciebie

Po co ci dysk 500 gb skoro chyba miliona gier nie kupisz ;P spokojnie starczy ci 250 gb czy tam 320 gb

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...